Reference
Mgr. Sylva Čechová
ředitelka hotelu - HOTEL GOLF Praha
Na základě auditu pana Brejla a prostřednictvím GHC, jsme provedli zásadní a pozitivní změny v provozu a ekonomice hotelu Golf.
Mgr. Helena Event
Obchodní ředitelka
Restaurace Rebel Wings – S velkou pomocí GHC, jmenovitě pana Brejla, jsme vybudovali vysoce profesionální gastronomický provoz, který úspěšně prezentuje značky piva Měšťanského pivovaru Havlíčkův Brod – Rebel, v Praze.
Šárka Pospíšilová – Drbohlavová
Ředitelka GELATO ITALIANO, spol. s r.o. Praha
Ristorante – pizzeria LA SCALA – Vybudování gastronomického zařízení, v historických prostorách Týnské fary, bylo opravdu náročným úkolem a velkou výzvou. Které se zhostil pan Brejl, s profesionální rutinou a dovedl ho k prosperující funkčnosti a ekonomice.
František Pokorný
Spolumajitel hotelu Grunt Žďár nad Sázavou
Hotel Grunt – Nevěřil bych, že nejen s realizací gastronomického a ubytovacího projektu, byl schopen pomoci pan Brejl a tým GHC. Ale byli připraveni koordinovat celý i stavební projekt.
Vacke Casta
Norrköping Švédské království
Rezidence Lundborg – Projektové práce a vlastní realizace, na vysoké profesionální úrovni. Věřím, že budeme spolupracovat i v budoucnosti.
Karel Král
Předseda správní rady Delta Center
Trattoria pizzeria Mercato – Velkolepá rekonstrukce prostoru, sousedícího s bývalou burzou masa v Holešovické tržnici se podařila jen díky profesionálnímu a citlivému přístupu pana Brejla a jeho GHC. Děkujeme.
Evžen Hart
ředitel reklamní skupiny Ogilvy Group
Stravovací provoz Ogilvy & Mather – V neskutečně skromných podmínkách, pan Brejl a jeho tým, rozběhnul stravování zaměstnanců Ogilvy & Mather. Není umění dobře vařit ve vybavené kuchyni, ale v jejím skromné napodobenině.
Pavel Petráň
Vedoucí provozu Restaurace Parnas a Kavárny Slavia
Restaurace Parnas a Kavárna Slavia – Začátky byly náročné, ale talent ke gastronomii, pomohl panu Brejlovi, včetně jeho kolegů, dostat se do Top 5 pražských restaurací.