Nabídka služeb a prací na
Gastro Hotel Consulting

Nejste spokojeni s fungováním a ekonomickými ukazateli současného provozu?

Dejte nám možnost pomoci vám, k lepším výsledkům a s nastavením dokonalejších postupů.

Mimo jiné GHC nabízí zprostředkování osoby, včetně jejího dosaženého vzdělání, jako garanta hostinské činnosti pro provozovatele gastro, hotelového nebo ubytovacího zařízení po dobu potřebnou.

Řešení gastronomického, hotelového, nebo ubytovacího provozu, v rámci ochrany proti Covid 19 nebo obdobné hrozbě. Vytvoříme dle vašich přání, potřeb a možností.

Variant, jak dosáhnout minimálních mzdových nákladů je velké množství, ale ne každá jde aplikovat do stávajícího nebo nově vznikajícího gastronomického, hotelového, nebo ubytovacího provozu.

Nabídka služeb a prací

Nabídka je rozdělena na několik částí – etap, které mohou být, ze strany klienta, akceptovány jako celek. Nebo si klient může vybrat jen některou část ze seznamu prací, která mu bude dle jeho potřeb nejvíce vyhovovat.

PRVNÍ KONZULTACI NABÍZÍME ZDARMA

  1. Potřeba dodání následujících materiálů
    • situační nákres/plán/ prostoru nebo budovy
    • plány a dokumentace ke stavebním úpravám – může být součástí nabídky prací
    • plány a dokumentace k technologickému řešení vybavení odbytových jednotek – může být součástí nabídky prací
    • plány a dokumentace architektonického řešení – může být součástí nabídky prací
    • kolaudační rozhodnutí o daném prostoru nebo budově 
    • vstupní informace o provozním, investičním záměru
    • doklady o vlastnictví prostoru nebo budovy
    • poskytnutí ověřených plných mocí pro jednání s příslušnými úřady a institucemi
    • podepsání potřebných smluv a dokumentů k provedení objednaných prací
  1. Posouzení, jestli je dodaná dokumentace, která byla předložena, dostatečná k provedení potřebných úprav daného provozu a jestli má relevanci pro jednání s úřady.
  2. Na základě dodaných materiálů-dokumentace, provedení konzultace s příslušnou stanicí hygienické kontroly, hygieny výživy a popřípadě hygieny komunální.
  3. Na základě dodaných materiálů-dokumentace, provedení konzultace s příslušným stavebním úřadem ohledně stavebních úprav.
  4. V případě potřeby oslovení a provedení konzultace s dotčeným TSK
  5. Pokud bude zjištěn kladný posudek od příslušné hygienické stanice. Následuje konzultace a předložení materiálů na příslušném stavebním úřadu a provedení konzultací ke stavebním úpravám. Eventuálně potřeba konzultace na příslušném TSK.
  6. Jestliže není prostor nebo budova kolaudována shodným záměrem se záměrem investora. Je nutné oslovit příslušné úřady a instituce s konzultací o rekolaudaci.
  7. Pokud je nutné, zhotovitel osloví příslušný národní památkový úřad.
  8. V případě, že bude nutné materiály, což jsou plány stavebního charakteru, včetně elektro a vodovodního vedení, technologického umístění se zakreslenými kótami a přípojnými body přepracovat, dle požadavků hygieny a dalších úřadů. Budou úkony zadány kompetentnímu projektantovi, profesím a technologovi. Vypracování projektové dokumentace hradí klient zvlášť – náklad. Je možné provést úpravy a konzultace s původními zhotoviteli projektové dokumentace a plánů – hradí klient zvlášť.
  9. Předložení projektů a konzultace s orgány, které by zajistili následné souhlasy s rekolaudací a schválením provozu od dotčených orgánů – hasiči, odbor životního prostředí, odbor památkové péče a další.
  10. Projektovými pracemi se rozumí:
    • projekt rozvodu elektrické sítě s přípojnými body pro použitou technologii
    • projekt stavebních úprav a prací
    • posouzení energetické náročnosti použité technologie s eventuálním navýšením elektro kapacity a použitím příslušného elektrorozvaděče a jističe, vč. vyřízení žádosti u dodavatele energie
    • projekt rozvodu vody s přípojnými body pro použitou technologii
    • projekt osvětlení ve spolupráci s projektem elektrické sítě
    • vybavení provozovny ostatní potřebnou technologií
    • projekt VZT – vzduchotechniky, eventuálně klimatizačního nebo rekuperačního zařízení
    • projekt interiérových prací, včetně použitých materiálů a nábytku
    • projekt barového vybavení, interiéru a barové technologie. Možno zaměnit za výdejní místo pult – bar – není náklad, řeší se v kontextu s vypracováním projektu rozmístění technologie.
    • projekt odpadového hospodářství komunálního odpadu a biologického odpadu – není náklad, řeší se v kontextu s vypracováním projektu rozmístění technologie
    • projekt  BOZP – bezpečnosti práce a požárních opatření, včetně únikového osvětlení a umístění hasičských přístrojů – není náklad, řeší se v kontextu s vypracováním dokumentů BOZP a požárního opatření.
    • projekt rozmístění technologie, skladovacích prostor, prostor úpraven surovin a celého zázemí nutného a potřebného k provozování gastro zařízení, včetně legislativního a hygienického plnění.
    • projekt hygienického vybavení – není náklad
    • projekt zásobování vybavení – není náklad
    • projekt zasíťování prostoru v rámci propojení pokladního a skladového softwaru
    • a další eventuální práce a projektové práce nutné k provozu – není náklad

Všechny projektové práce, plány a práce, které jsou náklady, hradí klient – náklady doložitelné nebo předem konzultované. 

  1. Konzultace:
  • k použití potřebného vybavení pro pokladní, restaurační a skladový software.
  • k možnosti použití SMARTového provozu
  • k výběru vhodného softwaru pro pokladní a skladový systém, včetně výběru příslušného hardware a firmy pro jeho servisování
  • vyjádření – konzultace k eventuálním, dosud vypracovaným projektovým pracem
  • k výběru dodavatelů surovin a potravin
  • k výběru firmy na likvidaci olejů
  • k výběru firmy na odvoz odpadů – komunálního a biologického
  • k výběru dodavatelů hygienických a úklidových potřeb
  • k výběru dodavatele inventáře
  • k výběru dodavatele ostatní technologie
  • k výběru dodavatele drogistického, papírového a plastového programu 
  • k výběru dodavatelů nápojů
  • k výběru úklidové firmy
  • k výběru účetní, daňového poradce a celkové daňové politiky provozu
  • k výběru právního zástupce, který se specializuje na pracovní a obchodní právo
  • k výběru firmy zajišťující BOZP a požární opatření
  • k výběru opatření v rámci Covid 19 a k tomu potřebné formuláře, školení a materiály
  • k výběru závodního lékaře
  • k postupu přijímání zaměstnanců a zavedení materiálů HR
  • k systému výrobního a odbytového prostoru.
  • k systému prodeje take a way, včetně rozvozového plánu
  • k systému pracovních činností
  • k systému hygienických činností a plánu HCCP.
  • PR aktivity
  • k výběru vhodného tipu tiskovin – jídelní lístky, propagační materiály, POS materiály atd. a firmy, která je vytiskne
  • možnost uzavření smluv o spolupráci s dodavateli piva a nealkoholických nápojů, včetně získání bonusových programů nebo finančního bonusu
  • k výběru webových stránek s nabídkou vhodného webmastera
  • k výběru a eventuálnímu zavedení na webové vyhledávače a webové platformy
  • konzultace, které budou relevantní k tomu, aby se provoz mohl spustit a fungovat. V rámci konzultací se nejedná o předání kontaktů na uvedené subjekty, nebo vypracování pracovních manuálů a příslušných materiálů nutných pro provoz gastro zařízení.
  1. zvážení možnosti použití SMARTového provozu a v kladném případě postupovat dle schváleného konceptu
  2. výběr dodavatelů surovin a potravin, zmapování cenového trhu k daným surovinám, dohoda o cenách na určité období
  3. výběr vhodného softwaru pro pokladní, hotelový a skladový systém, včetně výběru příslušného hardware. S tím je spojený výběr firmy pro servisování systému a hardwaru
  4. naplnění a nastavení softwaru pro pokladní a skladový systém
  5. výběr firmy na likvidaci olejů
  6. výběr dodavatelů hygienických a úklidových potřeb
  7. výběr nebo spíše řešení firmy na odvoz komunálního odpadů
  8. výběr subjektu na likvidaci biologického odpadu 
  9. výběr dodavatele inventáře
  10. výběr dodavatele technologie
  11. výběr dodavatele drogistického, papírového a plastového programu – jednorázové nádobí
  12. výběr dodavatelů nápojů, zmapování cenového trhu k daným nápojům, dohoda o cenách na určité období
  13. výběr úklidové firmy
  14. výběr účetní, daňového poradce a stanovení celkové daňové politiky provozu
  15. výběr firmy zajišťující BOZP a požární opatření. Vypracování dokumentů BOZP a požárního opatření – náklad.
  16. opatření v rámci Covid 19 a k tomu potřebné formuláře, školení a materiály
  17. vypracování relevantního projektu HCCP ve spolupráci s hygienickou stanicí pro Prahu 5
  18. výběr závodního lékaře
  19. vypracování postupu pro přijímání zaměstnanců, včetně příslušných formulářů HR
  20. vypracování potřebných smluv k přijetí zaměstnanců na HPP a na dohodu, včetně vypracování dodatku pracovní doložky o hmotné zodpovědnosti a materiálů GDPR
  21. certifikace pracovních smluv a dokumentů pro přijetí zaměstnanců právním zástupcem – náklad
  22. ve spolupráci s grafikem, vytvoření korporátní identity podniku 
  23. výběr právního zástupce, který se specializuje na pracovní a obchodní právo 
  24. vypracování systému výrobního a odbytového prostoru.
  25. vypracování systému periodických činností – revizí
  26. vypracování pracovního manuálu pro personál
  27. vypracování pracovního manuálu pro nižší management
  28. zácvik a školení personálu dle vypracovaných manuálů
  29. školení zaměstnanců pro BOZP a požární řád
  30. vypracování systému prodeje take a way, včetně rozvozového plánu
  31. výběr společnosti pro PR aktivity a jejich nastavení – náklad
  32. výběr subjektu pro PR na sociálních sítích a jejich nastavení – náklad
  33. výběr a zavedení na webové vyhledávače a webové platformy
  34. výběr vhodného tipu tiskovin – jídelní lístky, propagační materiály, POS materiály atd. a firmy, která je vytiskne – náklad
  35. v případě, že tiskárna nebude disponovat svým grafikem, výběr grafika a zadání grafických návrhů – náklad
  36. jednání o smlouvách o spolupráci s dodavateli piva a nealkoholických nápojů, včetně získání bonusových programů nebo finančního bonusu
  37. výběr webmastera pro výrobu webové prezentace a webových stránek – náklad
  38. Nastavení pracovních a provozních standardů k fungování daného gastro provozu
  39. Vytvoření vlastního kontrolního mechanismu ve stylu mystery shoppingu, ke kontrole provozoven, nebo použití externí firmy na bázi subdodavatelského vztahu – náklad.
  40. Zpracování ekonomické rozvahy a prognózy pro fungování hotelového provozu
  41. Zpracování ekonomické rozvahy a prognózy pro fungování gastrojednotky
  42. Zpracování ekonomické rozvahy a prognózy pro fungování obchodního gastrořetězce.
  1. Vyhledání vhodného a relevantního prostoru pro vybudování gastronomického, hotelového nebo ubytovacího zařízení
  2. Vedení jednání s městskou částí nebo příslušným magistrátem o pronájmu prostoru
  3. Vedení jednání s realitní společností nabízející prostor k pronájmu
  4. Vedení jednání s majitelem nabízejícím prostor k pronájmu
  5. Konzultace s nutně dotčenými orgán pro provozování gastro jednotky – příslušná hygienická stanice, stavební odbor, hasiči, odbor životního prostředí atd.
  6. Jednání související se smlouvou o pronájmu a řešení ceny pronájmu. 
  7. Zadání projektů dle eventuální potřeby a specifikace jako je v etapě č. 1 – částečné náklady.
  8. Aplikace a nastavení pracovních a provozních standardů potřebných k fungování dané gastro jednotky dle specifikace z etapy č. 2. – částečné náklady.
  9. Jasné vytyčení – manuál a standardy, politiky používání korporátní grafiky a identity řetězce
  10. Zaškolení personálu a managementu
  11. Zpracování ekonomické rozvahy a prognózy pro fungování daného gastronomického, hotelového nebo ubytovacího zařízení
  1. Nabídka a následné poskytnutí celého konceptu, vytvořeného GHC, s nabídkou služeb a prací obsažených v etapách 1. – 3., třetímu subjektu jako franchisingová forma zařazení do obchodně gastronomického, hotelového nebo ubytovacího  řetězce.
  2. Vytvoření podmínek, za jakých se franchising daného konceptu, vytvořeného pro Prahu a ČR, bude poskytovat třetímu subjektu.
  3. Vytvoření právní platformy a smluv, které budou podkladem k provozování franchisingového konceptu.

Připravíme vám cenovou kalkulaci dle vašich požadavků a potřeb. Neváhejte s námi diskutovat o tom, co budete chtít a kolik to bude stát. Umíme skoro všechno a proto vyhovíme každému klientovi, který nás bude kontaktovat.

Opatření proti Covid 19 nebo obdobné hrozbě provozu

Řešení gastronomického, hotelového, nebo ubytovacího provozu, v rámci ochrany proti Covid 19 nebo obdobné hrozbě. Vytvoříme dle vašich přání, potřeb a možností.

  • Nastavení režimových opatřeních pro gastronomické, hotelové a ubytovací provozy po uvolnění pandemických restrikcí.
  • Nastavení režimových opatřeních pro gastronomické, hotelové a ubytovací provozy po zavedení pandemických restrikcí.
  • Provedení školícího programu pro personál a management
  • Zavedení registrace do systému Bezpečná gastronomická, hotelová, nebo ubytovací provozovna
  • Vytvoření systému provozu a prodeje v rámci povolení a pandemických restrikcí 
  • Zjištění, získání a implementace využití podpory vládních, podpůrných programů
  • Zabezpečení speciálních dezinfekčních a ochranných prostředků
  • Vytvoření nebo zjištěná a využití mobilních aplikací pro pomoc v krizové situaci a samotný prodej.
  • Konzultace s orgány státní správy a krizovými orgány státu

SMART Provoz

Variant, jak dosáhnout minimálních mzdových nákladů je velké množství, ale ne každá jde aplikovat do stávajícího nebo nově vznikajícího gastronomického, hotelového, nebo ubytovacího provozu.

Snižte mzdové náklady na minimum zavedením smartového provozu vašeho gastronomického, hotelového, nebo ubytovacího provozu

  • Nechcete zaměstnávat zbytečně moc lidí v obsluze? Použijte aplikaci na objednávání napřímo host – bar. Prostřednictvím této aplikaci je možno i platit.
  • Automatické rezervace v restauraci i v hotelu, bez volání a mailování
  • Zadávání dodacích listů do vašeho systému, bez namáhavého naskladňování
  • Chcete ušetřit za náklady na tištěné jídelní, nápojové lístky nebo jiné nabídky? Použijte QR kódy, na kterých budete mít ty to nabídky nahrány, a to i v několika jazykových mutacích.
  • Nebudete budovat hotelovou recepci? Použijte aplikaci, kde pomocí rezervačního formuláře si vytvoří host rezervaci na webových stránkách a obratem mu přijde potvrzení se všemi podstatnými informacemi.
  • Je také možné instalovat v hale hotelu kiosek s možností check in hostů přímo v hotelu.
  • Možností řešení náhrady recepce a s tím spojených služeb je několik variant. Upravíme vám nabídku na míru vašeho provozu.
  • Jak ušetřit náklady na energie a vodu v hotelových pokojích. Máme také SMART řešení.
  • Nabídka stravování hostů, pomocí self service.
  • Nabízíme hotelový systém zajišťující, mimo jiné:

Řešení smartového provozu vytvoříme dle vašich přání, potřeb a možností.

Máte dotaz?

Napište nám formou kontaktního formuláře

nebo nám zavolejte